Üdvözöllek a SunnySide Animation Forum oldalán!

Halihó! :wave:

Szabó Dániel vagyok, a SunnySide Animation Forum adminisztrátora. Mondanék pár szót. Feltételezem, ez a kérdés érdekel a legjobban:

Honnan van amúgy ennyi szabadidőd?

Miért hoztam ezt létre?

Igen tudom, manapság már senki nem használ fórumot, kiment a divatból, lejárt lemez, stb.
Kicsit lépjünk túl ezen. Egy fórum rendszerezett, kategorizált, átlátható és könnyen el lehet benne tájékozódni. Az a célja, hogy mindenki megtalálja azt, amiért ide tévedt. Amennyiben nem találja, ez esetben tudjon hangot adni a hiányának.

Biztosan nem vagyok azzal egyedül, hogy meguntam a különböző szociális platformok ömlesztett, feed alapú szolgáltatásait. Kaotikus, rengeteg a csoport és a poszt, nincs fájlmegosztás, elvesznek az információk, jóformán már zombi módjára fogyasztom a tartalmat, mégse marad meg belőle semmi.

Úgy gondolom egy nagy méretű szakmai közösség megérdemel egy olyan gyülekező helyet, ahol mindenki megoszthatja egymással azt amin éppen dolgozik, kérdezhet, segíthet, hirdethet vagy munkát kereshet. Szeretném, ha a karrierfejlődésünk érdekében tett erőfeszítéseinknek nem csak látható eredménye, de az utókor számára egy jól kategorizált lenyomata is lenne.

Ebben kérem a segítségeteket. Építsünk fel egy értékes, segítőkész és hasznos közösséget.

Röviden összefoglalva:

Kinek szól? - Mindenkinek. Pályakezdő, laikus érdeklődő, tapasztalt szakmabeli. Álláskereső, befektető, munkaadó.

Mit találsz majd itt? - Tudásbázist, rengeteg tudásanyagot, artist-ok munkáit, álláshirdetéseket, munkahelyeket, segítséget, híreket és egyebeket.

Köszönöm, hogy elolvastad és üdvözöllek köreinkben!

A SunnySide Animation Forum csapata